0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za oddajo v Domžalah ODDANO 11 €/m2/mesec

Poslovni prostori za oddajo v Domžalah

11 €/m2/mesec

Poslovni prostori se nahajajo v novejši poslovni stavbi zgrajeni l. 2004 na naslovu Breznikova ulica 26 v Domžalah, v 1. nadstropju. Stavba se nahaja tik ob glavni cesti Ljubljana – Domžale – Celje. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana domača in mednarodna podjetja kot: Tuval, E3Plus, Zvijezda itd.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Stavba ima recepcijo in vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo, zračenje, internet. V neposredni bližini se nahajajo številne trgovine, bari, McDonald’s, Trgovski center, Fitness center, Kineziloški center, Wellness oaza, Izobraževalni center, bencinska črpalka itd.

Prostor obsega 90 m2 in je neopremljen, ter se nahaja v 1. nad. poslovne stavbe. Enota ima samostojen vhod s hodnika po katerem je dostop po stopnicah ali z dvigalom. Sanitarije in čajna kuhinja so v souporabi z drugimi najemniki. Enota nudi dobre možnosti za postavitev reklamnega napisa na stavbi, ki je dobro viden.

Parkirna mesta pred objektom.

Prostor ima vse potrebne priključke, zračenje, ogrevanje, hlajenje in povezavo na optično omrežje. Prostori so zelo svetli in lepi. Obsega en velik prostor (open space) in manjšo sejno sobo.

Cena najema za pisarne je 11 €/m2 /mesec + DDV + stroški.

Obratovalni stroški znašajo cca 80 € poleti in cca 200 € pozimi.

*pisarna bo na voljo predvidoma 01.04.2019

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas