0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za najem, Ljubljana, Bežigrad 11 €/m2/mesec

Poslovni prostori za najem, Ljubljana, Bežigrad 

11 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Moderna poslovna stavba se nahaja na odlični lokaciji za Bežigradom. Zgrajena je bila leta 2001 in obnovljena leta 2016. Poslovna stavba se nahaja na Neubergerjevi ulici, ki se nahaja v bližini Dunajske ceste, ki je glavna vpadnica v središče mesta in na avtocesto. Okolica je značilna mešanica pisarniških in stanovanjskih stavb. Poslovni prostori in sam objekt so zelo reprezentativni, primerni za vsakogar, ki ceni mirno delovno okolje oddaljeno nedaleč  stran od centra Ljubljane.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Najemnikom omogočamo uporabo sodobno opremljene predavalnice do 66 udeležencev v kletnih prostorih ali luksuzno opremljene sejne sobe v pritličju 2x mesečno do 4 ure brezplačno. Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo v vsakem prostoru, garažno hišo za zaposlene. Poslovni prostori so obrnjeni na vse strani neba in ponujajo veliko svetlobe. Možen najem parkirnih prostorov v pokriti in varovani garaži.

V neposredni bližini se nahajajo različne restavracije, bari, lekarna, Fakulteta za socialno delo, Ministrstvo za kmetijstvo in okolje etc. Pred stavbo se nahaja postajališče LPP linij: 7 in 22 (postaja Prekmurska).

Za najem je trenutno  na voljo (bruto):

  • Pritličje: 260 m2 bruto – 5 pisarn, 1 vmesni prostor /arhiv skladišce za recepcijo, 1 sejna soba, celotna avla z recepcijo, kuhinja, sanitarije.

Primerno za podjetja z delom s strankami kot tudi za pisarniško dejavnost.

Najemnina za poslovne prostore znaša od 11€/m2 + DDV + stroški (obratovalni stroški v višini 3 – 4 €/m2/mesec).

Možen najem parkirnih prostorov v pokriti in varovani garaži.


Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

  Youtube   Kontaktirajte nas  Panorama