0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori za oddajo v Ljubljani – ODDANO 8€/m2/mesec

Poslovni prostori za oddajo v Ljubljani – 1006m2

8€/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo na frekventni lokaciji Poljanske ceste v centru Ljubljane. Objekt je bil zgrajen leta 2009 in obsega tri etaže – klet, pritličje in nadstropje. Tik ob objektu je več lastniških parkirnih mest, dostopen je tudi s kombijem in tovornim vozilom.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostori za oddajo se nahajajo v neposredni bližini, UKC-ja, trgovine, bar in restavracije.

V neposredni bližini se nahaja postajališče LPP linij: 5 in 13.

Objekt je sodobno tehnično opremljen z IT omrežjem, soba s strežnikom, alarmom, video nadzorom, optiko, klimo. Ob objektu je urejena zelenica, ki nudi dovolj prostora za uradne sprejeme ali druženja.

Poslovni prostor je primeren za različne storitvene in pisarniške dejavnosti, trgovino s skladiščem, predstavništva in sprejeme, izobraževalne dejavnosti, organizacije seminarjev ipd. Za dolgoročnejše najeme (nad 5 let) je mogoče objekt prilagoditi specifičnim potrebam najemnika.

  • M.ožno je najeti poslovni prostor po etaži za 8€/m2/mesec, in sicer pritličje 224m2 in 1. nadstropje 218m2. Pod stavbo je tudi prostor v velikosti 564m2, ki se oddaja kot skladišče ali delavnica. Prostor se lahko pregradi in se najame toliko, kolikor najemnik potrebuje.
  • Višina stropov v skladišču je 2,2m, širina vrat 3,6m2, talna obloga epoksi, vsi priključki (elektrika, voda, ogrevanje, prezračevanje, internet). Cena za najem skladiščnega prostora je 5€/m2 + stroški + DDV.

Poslovni prostori se oddajajo za daljši rok (nad 5 let).

Najemnina za objekt skupaj z opremo znaša 8€/m2/mesec + obratovalni stroški.  Obratovalni stroški znašajo 0,75€/m2/mesec. Varščina je v višini 2 mesečnih najemnin, ki se plača ob podpisu najemne pogodbe.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.