0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovno/skladiščni prostor v Stegnah, Ljubljana – Šiška – Oddano Od 3 - 6 €/m2/mesec

6 €/m2/mesec – pisarne, 3 €/m2/mesec – skladišča

Poslovno skladiščni prostori se nahajajo v Šiški v Stegnah. Lokacijo odlikuje hiter dostop z avtoceste in možnost uporabe javnega prevoza.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V neposredni bližini se nahajajo Iskra, Danfoss, Kolektor, Elektrospoji in drugi. Poslovni kompleks je bil zgrajen leta 1970 in zajema pisarniške, skladiščne in delavniške prostore. Dobro vzdrževane pisarne odlikuje veliko naravne svetlobe, lastne sanitarije ter čajna kuhinja. Na voljo so vsi moderni priključki vključno z optičnim omrežjem. Prostore je možno prezračevati naravno. Oddajajo se z nekaj kosi pohištva, kar je že vključeno v ceno najema.

Skladiščno delavniški prostor, ki se nahaja v pritličju objekta, je zelo prilagodljiv. Za najem so na voljo manjše površine od približno 100 m2 pa do približno 300 m2. Dostop je omogočen za lažje dostavnike in kombije.

Najemnik ima na razpolago parkiranje pred objektom (2 parkirni mesti).

Na voljo so sledeče pisarniške in skladiščne enote (neto):

  • pisarne: 100 m2;
  • skladišče: 100, 200 ali 300 m2.

Najemnina za navedene enote je sledeča:

  • pisarne: 6 €/m2/mesec
  • skladišče: 3 €/m2/mesec.

Stroški (elektrika, ogrevanje, hlajenje, poraba vode, NUSZ) so fiksni in v priemru najema pisarn znašajo 2 €/m2/mesec ter 1 €/m2/mesec v primeru najema skladišča. Individualni stroški (čiščenje in telekomunikacije) se obračunajo dodatno. DDV se obračuna dodatno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas