0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Skladišče v Stegnah, Ljubljana, Šiška – ODDANO – 600m2 5.5 €/m2/mesec

5.5 €/m2/mesec

Poslovno skladiščni prostori se nahajajo v Šiški v Stegnah. Poslovna cona predstavlja eno od najbolj atraktivnih poslovnih okolij v Ljubljani. Omogočena sta hiter dostop do avtoceste in uporaba javnega prevoza.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V neposredni bližini se nahajajo Danfoss, Kolektor, Elektrospoji in druga mednarodna podjetja. Poslovni kompleks zajema pisarniške, skladiščne in delavniške prostore. Skladiščno delavniški prostor, ki se nahaja v pritličju objekta, je zelo prilagodljiv. Za najem je na voljo 600 m2. Dostop je omogočen tudi za večje priklopnike. 24h dostop od 6-17 od pon-pet recepcija, ostalo s kartico, tovorni dostop do 17h, 100A varovalke, moč 300 kW, dostop europaleta, nosilnost 700kg/m2, souporaba viličarja, ogrevanje toplovod. Višina stropa je 5.5m.

Na voljo je 5-10 parkirišč za 36 EUR + DDV na parkirno mesto.

Cena najema 5,5 EUR/m2 + DDV (elektrika, telekomunikacije, čiščenje se plača posebej, v primeru, da gre za večjega porabnika tudi voda).

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

Youtube   Kontaktirajte nas