0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Trgovski prostor, Novo mesto – ODDANO 6 €/m2/mesec

125 m2 – Oddamo – 6 €/m2

Trgovski prostor se nahaja v Novem mestu na Ljubljanski cesti v predelu Bršljin. Od uvoza na avtocesto Novo mesto – Ljubljana je oddaljen približno 2 kilometra, hkrati pa je na peš razdalji od železniške postaje. V istoimenskem trgovskem centru je na voljo atraktiven trgovski lokal, primeren za različne kategorije trgovin, od prodajaln obutve do prodajalne tehničnih izdelkov. V centru se nahajajo različne živilske in neživilske trgovine (Benetton, papirnica in drugi). V neposredni bližini se nahajajo tudi različne restavracije in bari.

Trgovski prostor, ki meri 255 m2, se nahaja v pritličju trgovskega objekta. Lociran je neposredno ob vhodu v objekt. Poleg obeh večjih vitrin (prve, ki meji na parkirišče in druge, ki ima pogled na notranji trgovski hodnik) objema trgovski lokal še vitrina, ki meji na hodnik ob vstopu v objekt. Stavba je bila zgrajena leta 1996 in je lepo vzdrževana. Prostor vsebuje vse potrebne priključke, internet, alarmni sistem, centralno ogrevanje in klimatsko napravo. Parkiranje je možno neposredno ob objektu na javnem parkirišču tik ob vhodu. Možnost najema celotnega prostora ali polovice.

Najemnina za celoten poslovni prostor (255 m2) znaša 5 €/m2/mesec. Najemnina za polovico poslovnega prostora (120 m2) znaša 6 €/m2/mesec. Stroški in DDV se obračunata dodatno. Prostor je vseljiv takoj.


Najemnik ne plača provizije!

Za več informacij o najemu trgovskega prostora nas prosimo kontaktirajte.