0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

ODDANO – Poslovni prostor/lokal za najem v središču Ljubljane 16,80 €/m2/mesec

Poslovni prostor/lokal za najem ob Ljubljanici v središču Ljubljane – 157,3 m2

16,80 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Oddano

Poslovni prostori v velikosti 157,3m2, se nahajajo v pritličju zgodovinske stavbe (Zoisova palača) v središču Ljubljane. Poslovni prostor ima izložbeno okno na peš cono. Velikost objekta je 4.592,5 m2. Stavba je zgrajena iz kamna z opečno streho in se ogreva s centralnim ogrevanjem. Zgrajena je bila leta 1770. Poslovni prostor ima svojo plinsko peč.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Lokacija ponuja širok spekter restavracij in barov, saj se nahaja v centru prestolnice Slovenije. Okoliške stavbe so srednje velikosti, saj spadajo k delu starega mestnega jedra.

Poslovni prostori obsegajo pisarno, sobo za server, čajno kuhinjo, sanitarije in hodnik.  Prostori imajo čudovit razgled na breg reke in Ljubljanski grad.

Sobe so klimatizirane. Stavba je povezana s komunalnimi napravami za elektriko, vodo, telekomunikacije in plin. V letu 2007 so bile obnovljene vse inštalacije. Leta 2002 so prenovili streho in fasado.

Za najem je na voljo:

  • Poslovni prostor/ gostinski lokal v pritličju 157,3 m2

Cena najema znaša: 16,80 €/m2/mesec + stroški + DDV

Povprečni letni stroški znašajo 3,09 €/m2, NUSZ za nepremičnino pa 1.595,5 €/leto.

Dovoljene dejavnosti so stanovanjske in poslovne (trgovine, storitvene dejavnosti, lokal/bar).

Stavba je stanovanjsko-poslovna. Stavba ima približno dvajset stanovanjskih enot in eno galerijo. Na tem območju je velika frekvenca turistov, poslovnežev in tudi domačinov.

Enota je pripadala banki, tako da ima ohranjeno pisarniško opremo s pripadajočim sprejemnim pultom v sprejemnici na vhodu.

Dostop do nepremičnine je mogoč peš. Nahaja se v coni za pešce. Stavba je trenutno nezasedena. Parkiranje na mestu ni mogoče. Parkirati je mogoče na najbližjem parkirišču Križanke, ki je oddaljeno le nekaj minut hoje. LPP postaja Gornji trg pa se nahaja le čez cesto.

Za več informacij o nakupu nas prosim kontaktirajte.

 Kontaktirajte nas Youtube