0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Gostinski lokal v Kranju – ODDANO 15,5 €/m2/mesec

Gostinski lokal za oddajo v Kranju, Hranilnica Lon – 215 m2

15,5 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

ODDANO

Poslovna stavba Hranilnice Lon je bila zgrajena leta 2016 in predstavlja  najmodernejšo poslovno stavbo v Kranju, ki jo poleg sodobne arhitekturne zasnove in odlične lokacije odlikuje velika tehnična dovršenost. V poslovni stavbi ima svoje sedeže Hranilnica Lon.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba se nahaja na glavni prometnici skozi Kranj in v neposredni bližini centra mesta. Lokacija omogoča hiter dostop iz avtoceste, prednost lokacije pa je tudi bližina letališča ter hiter dostop do meje z Avstrijo.

Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo v vsakem prostoru, elektriko, vodo, internet recepcijo, parkirno hišo za najemnike, lekarna, bankomat in zunanje parkirišče za obiskovalce. Objekt odlikuje tudi velika energetska učinkovitost z ugodnimi mesečnimi stroški.

Poslovni prostori so izgrajeni do III. podaljšane gradbene faze in jih bo lastnik uredil v skaldu z željami najemnika. Poslovni prostori so obrnjeni na vse strani neba in ponujajo razgled na okoliške hribe.

Najem parkirnega mesta v podzemni garaži znaša 60 €/mesečno.

Za najem so na voljo naslednje enote:

– pritličje: 215 m2 prostor je primeren za za gostinski lokal oz. drugo trgovsko dejavnost

– 1. nadstropje: 1115 m2 prostor je primeren za pisarne (z možnostjo delitve na manjše enote po cca 100m2)

Najemnina za najem poslovnega prostora v pritličju znaša 15,5 €/m2/mesec in v 1. nadstropju 12,5 €/m2/mesec. Cena je odvisna od velikosti poslovnega prostora, nadstropja in dobe najema.

Obratovalni stroški so v višini 3,15 €/m2/mesec in zajemajo: strošek varnostnika oz. receptorja, ogrevanje, hlajenje, čiščenje skupnih prostorov, redno vzdrževanje, elektriko, vodo, odvoz smeti.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

  Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama