0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Poslovni prostori za oddajo v Kranju – ODDANO Od 12,5 €/m2/mesec

Poslovni prostori za oddajo v Kranju, Hranilnica Lon – od 100 m2 do 1115 m2

Od 12,5 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino) ODDANO

Poslovna stavba Hranilnice Lon je bila zgrajena leta 2016 in predstavlja  najmodernejšo poslovno stavbo v Kranju, ki jo poleg sodobne arhitekturne zasnove in odlične lokacije odlikuje velika tehnična dovršenost. V poslovni stavbi ima svoje sedeže Hranilnica Lon.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba se nahaja na glavni prometnici skozi Kranj in v neposredni bližini centra mesta. Lokacija omogoča hiter dostop iz avtoceste, prednost lokacije pa je tudi bližina letališča ter hiter dostop do meje z Avstrijo.

Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo v vsakem prostoru, elektriko, vodo, internet recepcijo, parkirno hišo za najemnike, lekarna, bankomat in zunanje parkirišče za obiskovalce. Objekt odlikuje tudi velika energetska učinkovitost z ugodnimi mesečnimi stroški.

Poslovni prostori so primerni za oceansko ali klasično razporeditev pisarn, ki se lahko prilagodi željam najemnikov. Poslovni prostori so izgrajeni do III. podaljšane gradbene faze in jih bo lastnik uredil v skaldu z željami najemnika. Poslovni prostori so obrnjeni na vse strani neba in ponujajo razgled na okoliške hribe.

Najem parkirnega mesta v podzemni garaži znaša 60 €/mesečno.

Za najem so na voljo naslednje enote:

– pritličje: 215 m2 prostor je primeren za za gostinski lokal oz. drugo trgovsko dejavnost

– 1. nadstropje: 1115 m2 prostor je primeren za pisarne (z možnostjo delitve na manjše enote po cca 100m2)
Najemnina za najem poslovnega prostora v pritličju znaša 15,5 €/m2/mesec in v 1. nadstropju 12,5 €/m2/mesec. Cena je odvisna od velikosti poslovnega prostora, nadstropja in dobe najema.

Obratovalni stroški so v višini 3,15 €/m2/mesec in zajemajo:  strošek varnostnika oz. receptorja, ogrevanje, hlajenje, čiščenje skupnih prostorov, redno vzdrževanje, elektriko, vodo, odvoz smeti.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

  Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama