0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostor za oddajo v Srednji Vasi pri Šenčurju – ODDANO 5,4 €/m2/mesec

75 m2 poslovni prostor za oddajo v Srednji Vasi pri Šenčurju – ODDANO

5,4 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostor se nahaja v urejeni stanovanjsko poslovni hiši v Srednji Vasi pri Šenčurju zgrajeni leta 2012. Lokacija omogoča razmeroma hiter dostop do avtoceste, hiša pa se nahaja v mirni in urejeni soseski. V neposredni bližini poslovnega prostora se nahajajo tudi bar in lekarno. Hiša ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V prvem nadstropju je za najem na voljo samostojna poslovna enota v skupni izmeri 75m2. Enoto sestavljajo štirje ločeni prostori: predprostor, pisarna ter dva povezana prostora v katerih je zobozdravstveni laboratorij. Toaletni prostori so del poslovnih prostorov.

Prostor je opremljen s stroji za opravljanje dejavnosti in ima svoj vhod, ki jih najemodajalec nudi v odkup. Poslovni prostor je svetel, urejen in lepo vzdrževan ter je orientiran na Sever.

Pred stavbo je omogočeno brezplačno parkiranje.

Najemnina za najem poslovnega prostora znaša 5,4 €/m2/mesec + DDV + stroški.

Obratovalni stroški znašajo 1€/m2/mesec in zajemajo: ogrevanje, hlajenje, čiščenje skupnih prostorov, redno vzdrževanje, elektriko, vodo, odvoz smeti.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.