0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za najem v centru Maribora 6,35 €/m2/mesec

Poslovni prostori za najem v centru Maribora – od 59 m2 do 219 m2

6,35 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Pisarne se nahajajo na ekskluzivni lokaciji v centru mesta v urejeni poslovno stanovanjski stavbi. Poslovni prostori predstavljajo zaključeno celoto dostopno tudi z dvigalom. Prostori obsegajo dva hodnika, devet pisarn, dvojne sanitarije, dve kuhinji, eno kopalnico in dva balkona. Stavba je bila zgrajena l. 1925.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostori za oddajo se nahajajo v neposredni bližini barov, restavracij, trgovin, bank, zavarovalnic, pošte. Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo v vsakem prostoru, elektrika, optika. Poslovni prostori so obrnjeni na severovzhod in gledajo na Frančiškanski samostan Maribor.

Možen je najem: skupno vseh pisarn 219 m2 ali ločeno 160m2 (6 pisarn, kopalnica, sanitarije, hodnik, balkon, čajna kuhinja) in 59m2 (3 pisarne, sanitarije, kuhinja, hodnik, balkon). Poslovni prostori površine 59m2 so opremljeni. Vsi poslovni prostori imajo mrežni internetni sistem, etažno centralno kurjavo na plin in klimatske naprave. Prostori so takoj vseljivi.

Na voljo so pisarne v izmeri 219 m2 v centru Maribora:

  • 2. nadstropje: celota cca 219 m2 ali  dva manjša dela – 160 m2 in 59 m2

Najemnina za opremljene pisarne znaša 6,35 €/m2/ mesec + DDV (27,5%) + stroški + NUSZ.

Možnost parkiranja v bližnji parkirni hiši. Brezplačnih in lastniških parkirnih mest ni na voljo. Na drugi strani ceste je mestni avtobus.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

 

 Kontaktirajte nas