0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo Poslovno – proizvodni prostori v IC Črnuče, PRE-LEASING Pre - leasing

Poslovno – proizvodni prostori za najem v Industrijski Coni Črnuče

PRE-LEASING

Poslovno-proizvodni prostori se nahajajo v industrijski coni Črnuče Ljubljana, ki so trenutno v gradnji in bodo predvidoma končani junija 2021.

Predmet najema je poslovni objekt v velikosti 3.973,7 m2.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Pritličje in drugo nadstropje predstavljata skupno površino 1.991,6 m2 proizvodnje/skladišča, ki ima visoko nosilnost kar 1500 kg/m2 in ima vir energije 600kW. Prav tako ima tovorno dvigalo z nosilnostjo 4 tone in možnost postavitve dodatnih dvigal z nosilnostjo 10 ton. Višina stropov v pritličju je 8m, v nadstropju pa 6m. Sprva so bili poslovni prostori namenjeni proizvodnji plastike.

V 3. in 4. nadstropju so poslovni prostori namenjeni pisarnam s skupno neto površino 1.000m2. Prostori do odprtega tipa in jih je mogoče delno urediti po dogovoru z najemnikom. Pisarne bodo imele vse priključke za delovanja, vključno s klimatsko napravo in kodiranim vhodom. Okna se lahko odpirajo v katerikoli pisarni.

Ogrevanje je centralno.

Objekt se nahaja le nekaj minut vožnje od ljubljanske obvoznice, na Brnčičevi ceti. Avtocesta je oddaljena 3,5km, najbližje letališče Brnik pa 25km. Središče Ljubljane je oddaljeno le 9km.

Na voljo bo tudi 67 parkirnih mest.

Stavba bo imela urejen dostop za kombije, tovornjake in prikolice. Organizirano bo posebno manipulacijsko območje za nakladanje/razkladanje.

Poslovni prostori se nahajajo v industrijski coni z zelo dobro prometno povezanostjo, le nekaj minut od avtocestnega obroča okoli Ljubljane.

Avtobusna postaja je oddaljena le 100 m.

Mesto Ljubljana leži na polovici med Dunajem in Benetkami. Zaznamuje ga svojevrstno presečišče različnih zgodovinskih in kulturnih vplivov, vključno z elementi obeh omenjenih mest.

Ljubljanska urbana regija ima v Slovenijo največjo koncentracijo znanja in ustvarjalnega potenciala, saj tu temeljijo ključne državne, znanstvene, raziskovalne in kulturne institucije. Zaradi velikega številka podjetij in delovnih mest regija ustvarja več kot tretjino slovenskega BDP.

Število zaposlenih v Ljubljani je bilo v letu 2019 kar 227.526, kar predstavlja 2-odstotno povečanje v primerjavi z enakim obdobjem lani. V bližini so trgvoski centri, skladišča, restavracije in kavarne.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

  Kontaktirajte nas