0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Pisarne s skladiščem v Mostah, Ljubljana – Trpinčeva – Oddano 750 €/mesec (s stroški)

Znižano na 750 €/mesec (z vključenimi stroški) – pisarna (78 m2)

Poslovna stavba se nahaja v Mostah na Trpinčevi ulici, približno 1,8 km od uvoza na avtocesto Lj-Bizovik. V 1. nadstropju poslovne stavbe je za najem na voljo svetla pisarna v velikosti 78 m2.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostor v 1. nadstropju sestavlja večja odprta pisarna in manjša samostojna pisarna. Pisarne so na voljo opremljene. Pohištvo je vključeno v najemnino. V večji pisarni je prostora za 8 do 10 delovnih mest, manjši prostor je opremljen in primeren za eno delovno mesto. Dostop v višja nadstropja je mogoč po stopnišču. V pritljičju se nahaja priročno skladišče v izmeri 66 m2 in z uporabno višino približno 3 m. Širina in višina dvižnih vrat v skladišče meri 3 m. Pred poslovnim prostorom je najemnikom na voljo skupaj 6 parkirnih mest, ki so vključena v najemnino. Popoldne se območje zapre z vrati, kar pripomore k varnosti poslovnih prostoov in parkirišč.

Površine:

  • pisarna: 78 m2;
  • skladišče: 66 m2 – ODDANO.

Najemnina:

  • pisarne: 750 €/mesec.
  • skladišče: 4,5 €/m2/mesec.

V najemnini so vključeni naslednji stroški: elektrika, tekoči stroški, souporaba skupnih prostorov (server sobe, kuhinja, toaletni prostori), pisarniško pohištvo in 6 parkirnih mest. Dodatni strošek so: internet, telefon in čiščenje najete pisarne. DDV se obračuna dodatno.

Prostor se oddaja za obdobje 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

youtube
Kontaktirajte nas         Panorama