0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori za oddajo na Bavarskem dvoru, Ljubljana, center -ODDANO 10 €/m2/mesec

497,40 m2 poslovni prostori za oddajo na Bavarskem dvoru, Ljubljana, center

10 €/m2/mesec  + DDV (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo v 2. nadstropju poslovne stavbe, ki se nahaja na Bavarskem dvoru, neposredno zraven novega Intercontinental hotela. V bližini je tudi Vrhovno sodišče in druge državne ustanove, banke, odvetniške in notarske pisarne ter veliko število barov, restavracij in trgovin. V neposredni bližini sta tudi glavna železniška in avtobusna postaja. Stavba je bila zgrajena leta 1956.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Pisarne namenjene oddaji so zaradi bližine sodišč idealne za najem s strani odvetniških in notarskih pisarn ter drugih poslovnih subjektov. V poslovni stavbi  imajo svoj sedež domače podjetje Skupnost centrov za socijalno delo Sovenije.

Pred stavbo se nahaja postajališče LPP linij: 2, 3G, 6, 6B, 7L, 8, 9, 11, 13, 14, 18L, 19I, 19B, 20, 25, 27 IN 51.

Na voljo je samostojna neopremljena pisarna v velikosti 497,40 m2 v 2. nadstropju. Poslovni prostori zajemajo tudi čajno kuhinjo in ločene m/ž sanitarije.

Poslovni prostori so zelo svetli, obrnjeni na vzhod in ponujajo razgled na Bavarski dvor in slovensko cesto. V pritličju poslovne stavbe se nahaja recepcija, ki trenutno ni v uporabi. V garažni hiši, ki se nahaja v sosednji stavbi, je možen najem parkirnih mest (125€/parkirno mesto/mesec), kot tudi parkiranje za stranke (1,9€/uro).

Najemnina za neopremljene pisarne znaša 10 €/m2 + DDV + stroški. Obratovalni stroški se obračunajo dodato in znašajo 3,5€/m2/mesec.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.