0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Pisarne na Slovenčevi ulici, Ljubljana – Bežigrad – Oddano od 5 - 8 €/m2/mesec (stroški všteti)

Od 5 – 8 €/m2 (skupaj s stroški) – 38 in 116 m2

Pisarne se nahajajo na ugodni lokaciji na Slovenčevi ulici 24 za Bežigradom. V bližini je obvoznica – odličen dostop z avtom – in postaja javnega mestnega prometa (LPP linija številka 14 tik ob stavbi). Pisarne so primerne za novo ustanovljena podjetja, ki iščejo prve pisarne, klicne centre, oblikovalske studije ter za podjetja, ki poleg pisarn potrebujejo tudi skladišča.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Na voljo so pisarne različnih velikosti od 38 do 61 m2 s souporabo toaletnih prostorov. V stavbi se nahaja kava bar, ki nudi tudi prigrizke. V pritličju objekta se nahaja samopostrežna trgovina Spar. Pisarne se nahajajo v drugem nadstropju z vsemi sodobnimi priključki, klimo in internetom (optično omrežje je pripeljano do objekta). Možnost najema parkirnega mesta ob objektu. Na voljo so naslednje pisarniške enote:

  • 38 m2 (ODDANO);
  • 45 m2 (ODDANO);
  • 51 m2 (ODDANO);
  • 60 m2 (ODDANO) in
  • 61 m2 (ODDANO).

Skladišča se nahajajo v pritličju in prvem nadstropju, v vzhodnem delu objekta. Dostop do nadstropja je omogočen s tovornim dvigalom. Uporabna višina prostorov je med 3 in 5 metri.

Skladiščne enote, ki jih je možno najeti:

  • pritličje: 20,75 (ODDANO); 40 (ODDANO) in 557 m2 (ODDANO),
  • 1. nadstropje: 383 m2 (ODDANO) in
  • 1. nadstropje: 116 m2 and 127 m2.

Na podlagi izdelane energetske izkaznice znaša vrednost primarne energije za delovanje stavbe 238 kWh/m2a.

Najemnina za pisarne znaša 8 €/m2/mesec in že vključuje osnovne stroške. Najemnina za skladišča znaša 5 €/m2/mesec in prav tako vključuje osnovne stroške. Pri najemu skladišč obstaja dodaten strošek sorazmernega deleža servisiranja in obratovanja dvigal. DDV se obračuna dodatno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas