0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori v Domžalah ODDANO 6 €/m2/mesec

Poslovni prostori v Domžalah – 300 m2

6 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

ODDANO

Poslovni prostor se nahaja na glavni ulici v Domžalah – Ljubljanska cesta in je primeren za pisarne, storitve, poslovalnice, zdravstvene dejavnosti ali druge dejavnosti. Stavba je bila zgrajena leta 1982 in delno adaptirana leta 1990.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V neposredni bližini se že nahajajo trgovine kot so Baby center, Mladinska knjiga, številne poslovalnice bank in različni bari ter restavracije. V stavbi se najaha tudi odvetniška pisarna.

Prostor obsega 300 m2 in se nahaja v 1. nad. trgovskega objekta. Ima samostojen vhod v pritličju direktno iz Ljubljanske ceste. Enota nudi dobre možnosti za postavitev reklamnega napisa na stavbi, ki je viden neposredno iz glavne ceste. Poslovni prostor ima tudi pomožni vhod z dvigalom, ki lahko služi strankam, primeren pa je tudi za transport blaga ter opreme.

Prostori imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet. Tloris enote je fleksibilen in omogoča večje odprte prostore ali delitev na manjše enote. Pred objektom je na voljo javno parkirišče za stranke, avtobusna postaja pa se nahaja v neposredni bližini.

Cena najema je 6 €/m2 /mesec + DDV + stroški.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas  Panorama