0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za najem v Ljubljani, Kristalna palača ODDANO 18 €/m2/mesec

Poslovni prostori za najem v Ljubljani ODDANO

Kristalna palača – 203,56 m2

Cena: 18 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

BTC City je urbana, prostorsko sklenjena celota, vpeta v neposredno okolico mestnega središča, in s svojo široko ponudbo že globoko vraščena v potrebe in navade ljudi. Severni del BTC Cityja je izrazito poslovno obarvan: v njem stojijo reprezentančne zgradbe, ki tvorijo jedro poslovnega in kulturnega središča.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Kristalna palača je najvišja poslovna stavba v Sloveniji in ponuja največ in najboljše. Zgrajena je bila leta 2010. Poleg vrhunske arhitekture, izpolnjevanja najvišjih okoljskih standardov in ustvarjalnega ter bivanjskega udobja tudi primerljive pogoje odkupa ali najema prostorov.

Urbana okolica s fontano, zelenjem in urejenimi dostopi, park na zeleni terasi, urejeni prehodi v preostale predele BTC Cityja, 10 dvigal, stekleno pročelje z dvema panoramskima dvigaloma, kavarna v najvišjem nadstropju v Sloveniji, vrhunska restavracija, kongresni center, center dobrega počutja, tri podzemne etaže za parkiranje, 618 parkirnih mest v okviru same palače, energetska učinkovitost in visoki okoljski standardi, tehnološka dovršenost, udobno in sodobno oblikovani pisarniški prostori.

V neposredni bližini je so na voljo tudi brezplačna parkirna mesta.

Za najem je na voljo sledeča enota v:

  • 18. nadstropje: 203,56 m2 bruto (161,45 m2 neto) ter
  • 2 parkirni mesti v garaži pod stavbo

Najemnina za neopremljene prostore znaša 3.662,73 € (18 €/m2/mesec) (obračunava se na bruto površino) + 376,35 € za 2 parkirni mesti v garaži. DDV in stroški se obračunajo dodatno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Youtube  Kontaktirajte nas