0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za oddajo v Šenčurju – ODDANO Od 7,5€/m2/mesec

Poslovni prostori za oddajo, Šenčur – od 204,22 m2 do 432,24m2

Od 7,5€/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo v IOC Šenčur ob neposredni bližini avtoceste in letališča Brnik. Od Kranja so poslovni prostori oddaljeni 5 minut. V industrijski coni je veliko različnih podjetij, restavracij, lokalov in trgovin. Stavba je bila zgrajena leta 2002. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana podjetja kot Ekoling, Hoping, KAMM d.o.o..

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Prostori imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet. Ločene moške in ženske sanitarije so skupne na hodniku. Poslovni prostori so opremljeni, svetli, urejeni in lepo vzdrževani. Orientirani so na jug, vzhod in sever.

 V 2. nadstropju sta za najem na voljo 2 samostojni poslovni enoti:

1. Poslovna enota 204,22 m2, ki zajema sprejemno pisarno, sejno sobo, veliko opremljeno pisarno, tri manjše pisarne, čajno kuhinjo ter IT sobo.

Cena najema te poslovne enote je 7,5 €/m2 + stroški + DDV

2.ODDANO Poslovna enota 228,02 m2, ki zajema sprejemno pisarno, 5 manjših pisarn,  večjo sejno sobo + eno manjšo sejno sobo, direktorsko pisarno ter čajno kuhinjo.

Cena najema te poslovne enote je 10 €/m2 + stroški + DDV

Obratovalni stroški so v višini 3 €/m2/mesec in zajemajo: ogrevanje, hlajenje, čiščenje skupnih prostorov, redno vzdrževanje, elektriko, vodo, odvoz smeti.

Poslovnim prostorom pripad 8 parkirnih mest pred stavbo in 1 parkirno mesto v garaži. Omogočeno je  brezplačno parkiranje za stranke. Možen je najem dodatnih parkirnih mest v garažni hiši. Cena je 40 €/mesečno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.