0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Skladišče na Letališki, Moste – Oddano 4 €/m2/mesec

Pisarne: 11 €/m2/mesec – 100 m2; skladišče: 4 €/m2/mesec – 180 m2

Pisarne se nahajajo v Mostah na Letališki cesti, streljaj od obvoznice. V bližini se nahajajo številna priznana domača in mednarodna podjetja. Poslovni prostor je sestavljen iz pisarniškega dela in skladišča in je torej primeren za podjetja, ki omenjene prostore potrebujejo na enem naslovu. Možen je najem samo pisarniškega ali skladiščnega prostora.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V celoti je takoj vseljivih 280 m2 poslovnih prostorov, 100 m2 pisarniških površin v 3. nadstropju in 180 m2 skladiščnih površin v prtličju.

Poslovna stavba je bila zgrajena leta 1987. Prostori so kompletno opremljeni z dobro ohranjenim pisarniškim pohištvom. Prostori imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje, optičnim omrežjem, fan-coil napravami za ogrevanje in hlajenje, za souporabo so na voljo sanitarije, čajna kuhinja in sejni sobi. Uporabna višina ogrevanega in prezračevanega skladišča znaša 3 m, dostop pa je mogoč preko nakladalne rampe.

Najemnina za opremljene pisarne znaša 11 €/m2/mesec z vključenimi stroški. DDV se obračuna dodatno. Najemnina za skladišča znaša 4 €/m2/mesec. Stroški in DDV se obračunata dodatno. Možnost parkiranja v neposredni bližini.


Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas