0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Dve oddani skladišči in veliko zemljišče naprodaj v treh delih kot sredstvo in brez bremen – PRODANO Prodano

Dve oddani skladišči in veliko zemljišče naprodaj v treh delih kot sredstvo in brez bremen, Celje

Zbiranje ponudb

Dve oddani skladišči in veliko zemljišče v Celju so naprodaj v treh delih kot sredstvo in brez bremen.

Hudinja je izvrstna lokacija na križišču 5. Pan-evropskega trasnportnega koridorja in glavne ceste med Celjem in Laškim. Majhna železniška proga poteka vzdolž vzhodne meje zemljišča in je povezana z glavno železniško progo med vzhodno in zahodno Slovenijo.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Prvi del sestavlja skladiščni prostor v dveh nadstropjih v velikosti 26.191m2 na zemljišču v izmeri 24.481m2, ki je bil zgrajen leta 1973. Skladiščni prostor zajema pritličje kjer je višina stropa 5m in prvo nadstropje z višino stropa 3m. Skladišče je 60% oddano trinajstim najemnikom.

Drugi del sestavlja in skladišče v dveh nastropjih v izmeri 11.953m2, ki je bilo zgrajeno leta 1985, streha pa je bila obnovljena leta 2001. Skladišče je popolnoma oddano dvema najemnikoma. Skladiščni prostor zajema pritičje kjer je višina stropa 4-10m, pisarne v prvem nadstropju in eno nadstropen podaljšek na vzhodu stavbe, kjer je višina stropa 6m.

Tretji del sestavlja zemljišče v izmeri 51.110m2.

Vidljivost objekta je zelo dobra z enega najbolj pretočnih križišč, kjer je pretok avtov med 2.500 in 3.000 v najbolj obremenjenih delih dneva.

Čeprav sta skladišči stari, sta v obratovalnem stanju. V bližnji prihodnosti ni načrtovanega nobenega CAPEX-a.

Info memo na voljo.

Ponudba oddana.

V kolikor želite prejeti več informacij o nakupu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama