0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Megacenter 1 na Verovškovi, Ljubljana – ODDANO od 11 €/m2/mesec

od 11 €/m2/mesec – 370 m2

Priložnost najema poslovnih prostorov v prestižni poslovni stavbi Megacenter 1 na Verovškovi, v neposredni bližini obvoznice in mestnega središča.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Megacenter 1 se nahaja v neposredni bližini mestnega središča in obvoznice in predstavlja eno izmed najatraktivnejših poslovnih stavb v mestu. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana mednarodna podjetja kot so Colgate Palmolive, Generali, Adecco in Ferrero, okoliš pa je zanimiv tudi za druga tuja in domača podjetja kot so Lek, zavarovalnica Triglav in agencija JAPTI.

Poslovna stavba nudi za najem pisarne prvega kakovostnega razreda z vsemi modernimi priključki. Možen je najem parkirnih mest v podzemni garaži po ceni 80 €/enoto/mesec oziroma pred stavbo po ceni 60 €/enoto/mesec. Pred samo stavbo se nahaja tudi postajališče LPP in sicer proga 18, ki vozi na relaciji Tovarna Lek in Kino Šiška.

V pritličju stavbe se nahaja priljubljena kavarna Papaya, v neposredni bližini pa so na voljo še ostali ponudniki hrane in pijače.

Na podlagi izdelane energetske izkaznice znaša vrednost primarne energije za delovanje stavbe 256 kWh/m2a.

Stroški znašajo okoli 4,0 €/m2.

Za najem je na voljo se 370 m2 v 5. nadstropju. 

Najemnina znaša od 11 €/m2/mesec. DDV in stroški se obračunajo dodatno.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

youtube
Kontaktirajte nas         Panorama