0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovna stavba v BTC-ju, Ljubljana – Moste – ODDANO 12 €/m2/mesec (s stroški)

Poslovna stavba v BTC – 12 €/m2/mesec (stroški vključeni) – 18,59 (22,31 – bruto) – ODDANO

Pisarne se nahajajo v BTC-ju na Šmartinski cesti streljaj od obvoznice. V bližini se nahajajo številna priznana domača in mednarodna podjetja. Poslovni prostor je sestavljen iz več pisarn, ki se nahajao v 1 nadstropju.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostori so delno opremljeni z dobro ohranjenim pisarniškim pohištvom in imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje, opremljene so z optičnim omrežjem ter napravami za ogrevanje in hlajenje, za souporabo pa so na voljo sanitarije in  čajna kuhinja.

Za najem je na voljo ena opremljena pisarna v izmeri 18,59m2. Enota ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, poseben prostor namenjen računalniškemu strežniku, je klimatizirana in nudi 24 urni dostop. V poslovni stavbi se v pritličju nahaja sodoben konferenčni center in restavracija, v neposredni bližini pa se nahajajo številne trgovine, restavracije in bari.

Trenutno sta za najem na voljo naslednji pisarni (neto površine):

  • 18,59 m2

Najemnina znaša 12 €/m2/mesec s stroški. DDV, telekomunikacijski stroški in čiščenje najete pisarne se obračuna dodatno.

Oddamo za obdobje 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas         Panorama