0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za oddajo v Ljubljani, Bežigrad – ODDANO 13 €/m2/mesec

Poslovni prostori za oddajo v Ljubljani, Bežigrad – ODDANO

13 €/m2  (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo v pritličju poslovne stavbe Razred A. Stavba je bila zgrajena leta 2009. Poslovna stavba predstavlja eno modernejših poslovnih stavb v Ljubljani, ki jo poleg sodobne arhitekturne zasnove in odlične lokacije odlikuje velika tehnična dovršenost.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba se nahaja na Dimičevi ulici. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana mednarodna podjetja kot IT podjetja, zavarovalnica in finančne inštituje. Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo v vsakem prostoru, recepcijo, parkirno hišo za najemnike in zunanje parkirišče za obiskovalce.

Poslovni prostori za oddajo se nahajajo v neposredni bližini pomembnejših državnih ustanov kot so: Gospodarska Zbornica Slovenije, Zavod za gradbeništvo Slovenije, Geološki zavod Slovenije, Zbornica za razvoj slovenskega zasebnega varovanja. V neposredni bližini se nahaja postajališče LPP linije: 8, 11, 13 in 20.

Poslovni prostori so primerni za oceansko ali klasično razporeditev pisarn, ki se lahko prilagodi željam najemnikov. Vse investicijske vložke predelave prostora, krije najemnik. Vsaka etaža ima čajno kuhinjo in več sanitarij.

Najem parkirnega mesta v podzemni garaži za 80 €/mesec + DDV.

Poslovni prostori so obrnjeni na vse strani neba. Prostori so opremljeni in imajo veliko dnevne svetlobe, kakovostna okna in kakovostna tla.

Trenutno na voljo polsovne prostore v:

  • pritličju – 166 m2 (neto)

Najemnina za najem poslovnega prostora znaša 13 €/m2/mesec + stroški + DDV. 

Najemnina se obračuna na bruto površino (195 m2).

Obratovalni stroški so v višini 5 €/m2/mesec in zajemajo: stroške tekočega vzdrževanja skupnih prostorov, stroški NUSZ za poslovni prostor in parkirna mesta, stroški nadzora in varovanje skupnih prostorov, strošek upravljanja, stroški ogrevanja in hlajenja, stroški oskrbe z vodo, stroški elektrike

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

  Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama