0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Vila Golob, Ljubljana – Center – Oddano 11,11 €/m2

11,11 €/m2/mesec – 90 m2

Vila Golob je bila zgrajena leta 1940, leta 2004 pa kvalitetno prenovljena. Nahaja se v centru Ljubljane na Barjanski cesti. V neposredni bližini vile so fakultete, veleposlaništvo, odvetniška pisarna, postajališča mestnega prometa. Prost je 90 m2 velik del v visokem pritličju.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostor je sestavljen iz 3 prostorov, pisarn. Zaključena celota vsebuje tudi sanitarije, manjši balkon in čajno kuhinjo ter izhod na teraso. Skupna izmera poslovnega prostora znaša 90 m2. Prostor je primeren za najrazličnejše pisarniške dejavnosti.

Prostori so električno talno ogrevani, imajo klimo, domofon, sef, možnost priklopa projektorja, napeljave za alarm, ki pa ni priključen.

Poslovni prostori imajo vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje internet. Pred hišo je možno najeti garažo s parkirnim mestom pred njo za 150 €/mesec ter dodatno še 3 parkirna mesta po 60 €/mesec/na parkirišče. Možnost najema dveh drogov za zastave tik ob hiši ob Barjanski.

Za hišo je prostor namenjen parkiranju, ozelenjen del vrta pa je idealen kraj za druženje ali sprejeme.

Najemnina znaša 11,11 €/m2/mesec. DDV in stroški se obračunajo dodatno.
Prostor se oddaja za obdobje 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas       Panorama