0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Pisarniški Prostori – Tobačna Ljubljana – Vič – Oddano Nova cena: 6,95€/m2/mesec - znižanje iz 7,95€/m2/mesec

72m2 pisarna za oddajo v Ljubljani, Vič

Cena: 6,95€/m2/mesec, stroški niso vključeni v najemnino

Nova cena: 6,95€/m2/mesec – znižanje iz 7,95€/m2/mesec

Poslovne in svelte pisarne se se nahajajo v Razred C – poslovna stavba v polkleti objekta in so primerni za pisarniško ali storitveno dejavnost. Stavba je bila zgrajena leta 1873 in ima zelo dober izkoristek energije.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba Tobačna se nahaja na Tržaški cesti, na Viču kjer nudi odličen dostop in dobro povezavo s centrom mesta. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana domača podjetja kot: IT podjetja, podjetje za inženirske dejavnosti, center za prevajanje in tolmačenje, itd.

V pritličju stavbe se nahaja recepcija ter omogočen 24urni dostop. Stavba ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so: ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo, internet, telefon.

Poslovni prostori za oddajo se nahajajo v neposredni bližini pomembnejših državnih ustanov, veleposlavništva, odvetniških in notarskih pisarn,  barov. V polkleti je tudi okrepčevalnica kjer je mogoče pojesti toplo malico.

Pred stavbo­­­­ se nahaja postajališče LPP linij: 1D, 1, 6B in 6. Parkirna mesta za zaposlene in stranke so na voljo izped stavbe. Pisarne so na sveže obnovljene, prepleskane in pripravljene za najem. Sestavljen je iz 2 ločeni pisarni. Pisarne imajo svoje lastne sanitarije.

Najemnino se obračunava za najem poslovnih prostorov v velikosti 72m2 in ne vključuje obratovalnih stroškov (3-4€/m2/mesec). DDV se obračuna dodatno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama