0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Pisarniški prostori za oddajo v Domžalah 5,5€/m2/mesec

Pisarniški prostori  za oddajo v Domžalah – od 15 m2 do 174 m2

5,5 €/m2 (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo v Stanovanjsko poslovnem objektu ob glavni Ljubljanski cesti v Domžalah. Prostor je primeren za različne vrste storitvene ali pisarniške dejavnosti. Stavba je bila zgrajena leta 1982, prostori pa adaptirani leta 2012 (izolacija, klima in pleskanje).

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V stavbi imajo svoje sedeže priznana domača podjetja kot je zavarovalnica Triglav. Stavba ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektrika, vodo in internet. V neposredni bližini se že nahajajo trgovine kot so Baby center, Mladinska knjiga, številne poslovalnice bank in različni bari ter restavracije. Avtobusna in glavna železniška postaja se nahajata v neposredni bližini stavbe.

Poslovni prostor obsega 174 m2 pisarne v 1. nadstropju in cca. 20m2 skladišča v pritličju. Do poslovnega prostora se dostopa po stopnicah ali z dvigalom, ki lahko služi zaposlenim in strankam, primeren pa je tudi za transport blaga ter opreme.

Trenutno na voljo:  15 m2, 19 m2, 38 m2, 86 m2, 105 m2 in 174 m2.

Za objektom je na voljo javno parkirišče za stranke, ob Ljubljanski cesti je možno parkiranje na uro (1 ura brezplačno) ali v novo zgrajeni garažni hiši. Avtobusna in glavna železniška postaja se nahajata v neposredni bližini stavbe. Poslovni prostori so sestavljeni iz treh prostorov in čajne kuhinje. Tloris enote je fleksibilen in omogoča večje odprte prostore. Toaletni prostori so del poslovnih prostorov.

Najemnino znaša 5,5 €/m2/mesec in ne vključuje obratovalnih stroškov. DDV se obračuna dodatno. Obratovalni stroški znašajo med 2 €/m2 in 2,5 €/m2.

Poslovni prostori se oddajajo za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.