0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori v Poslovni stavbi Antaro, Ljubljana – Moste POSEBNA AKCIJSKA PONUDBA Cena najema za prvih dvanajst mesecev znaša 11€/m²/mesec

POSEBNA AKCIJSKA PONUDBA

Poslovni prostori v Poslovni stavbi Antaro, Ljubljana

Cena najema za prvih dvanajst mesecev znaša 11 €/m² + DDV.

*Redna cena najema poslovnih prostorov: 12€/m² + DDV.

Poslovna stavba je locirana na Leskoškovi v Mostah, tik ob avtocesti in ob trgovskem centru BTC. Avtobusni liniji 7 in 27 povezujeta stavbo s centrom mesta (avtobusno postajališče Leskoškova). V sami poslovni stavbi imajo svoje sedeže številna domača in tuja podjetja, med drugim: Fakulteta za medije, Tempera, Fintim, Strobl Advertising Group, itd.
V začetku leta 2019, je bila končana rekonstrukcija poslovnih prostorov v poslovni stavbi ANTARO ki predstavlja: ureditev štirih poslovnih prostorov z moderno zasnovo in zagotavlja visok standard delovnega okolja.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba Antaro predstavlja eno izmed modernejših poslovnih stavb v Ljubljani in je bila zgrajena leta 2005. Oprema vključuje hitri internet, video nadzor, nadzor prihodov in odhodov, dodaten dostop preko tovornega dvigala ter ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v vsaki sobi. Vsi prostori omogočajo ureditev čajne kuhinje in sobe za server.

Poslovni prostori omogočajo enostavno, individualno prilagoditev tlorisa in razporeditev delovnih mest. Prostori so moderni, svetli, opremljeni s sodobnim pohištvom, priznanih Italijanskih proizvajalcev, dostopni s tremi dvigali, ki omogočajo samostojen in izključen dostop uporabnikom teh prostorov. Vsi poslovni prostori so opremljeni s steklenimi ali polnimi predelnimi stenami.

Prostori so centralno ogrevani, klimatizirani in prezračevani z kondicioniranim zrakom. Stavba razpolaga z zelo ugodno energetsko izkaznico, ki zagotavlja nizek nivo obratovalnih stroškov. Na podlagi izdelane energetske izkaznice znaša vrednost primarne energije za delovanje stavbe 103 kWh/m2a.

V 4. nadstropju so na voljo sledeče enote:

  • 402 v izmeri  284,52 m²

Na razpolago je še 15 parkirišč v garaži. Poleg tega lahko v neposredni soseščini zagotovijo 10 do 15 dodatnih parkirišč. Najemnina za parkirna mesta znaša 70 €/mesečno za parkirno mesto.

Redna cena najema poslovnih prostorov: 12€/m² + DDV + stroški – obratovalni stroški znašajo cca 2,5 €/m2/mesec

Akcijska ponudba velja za vse najemne pogodbe, ki bodo sklenjene do 31.12.2021

Cena najema za prvih 12 mesecev znaša 11 €/m² + DDV + stroški

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama