0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori v Ljubljani – Šiška – ODDANO 8,5€/m2/mesec

ODDANO

Poslovni prostori v Ljubljani , Šiška – 150 m2

8,5 €/m2 mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo Razred B poslovna stavba v 1.nadstropju.  Stavba je bila zgrajena leta 2008. Poslovni prostori se nahajajo na Litostrojski cesti 58c v Šiški. Ob obvoznici je lokacija oddaljena približno 1km. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana domača podjetja.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo , optično omrežje itd. Tik ob stavbi se nahaja postajališče LPP linije 18. Brežplačna parkirna mesta za zaposlene in stranke so na voljo na parkirišču poleg stavbe.

Poslovni prostori se oddajajo neopremljeni. Poslovni prostori so svetli in so obrnjeni na severovzhod in ponujajo razgled na litostrojsko cesto. Prostor je primerem za pisarniško dejavnost, prav tako za vadbe v manjših skupinah saj ima urejeno recepcijo in garderobe. Toaletni prostori so del poslovnih prostorov.

Najemnino se obračunava za najem poslovnih prostorov v velikosti 150m2 in ne vključuje obratovalnih stroškov (v povprečju mesečno cca 2 €/m2/mesec + DDV).  DDV se obračuna dodatno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

  Youtube   Kontaktirajte nas   Panorama